Adres

Installatiebedrijf Visser
Noorderweg 185A
1676 GM Twisk
T: 0227 - 541596
F: 0227 - 543203
E: info@ibvisser.nl

Bereikbaarheid

Kantoortijden op werkdagen Ma - Vr
8:00 - 16:30

Buiten kantoortijden en in het weekend kan ons antwoordapparaat ingesproken worden er zal dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden voor een afspraak.

Installatiebedrijf Visser
Installatiebedrijf Visser is een familiebedrijf dat in 1925 is opgericht. Met een team van 10 installeren en onderhouden wij werktuigkundige installaties. Op dit moment zijn wij op zoek naar een uitbreiding van ons team en daarom zijn wij op zoek naar jou in de volgende fulltime functie:

Montage technicus/monteur

Als montage technicus/monteur houd jij je bezig met het installeren van verwarming, water, gas, riolering en ventilatie installaties. Ook houd jij je bezig met het afmonteren van badkamers, wc’s en wellicht andere sanitaire voorzieningen. Het werkgebied is een straal van 30 km rond onze vestigingsplaats in Twisk. Met zo nu en dan een werk hierbuiten. Onze werkzaamheden zijn hoofdzakelijk burgerwerk.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een functie waarin zelfstandigheid voor staat. Voor de functie staat een fulltime werkweek van 38 uur en een aanstelling met mogelijk uitzicht op een vast contract. Met het recent intreden van de jongste generatie in het bedrijf staat een moderne en duurzame sfeer voorop.

Ben jij?
Een zelfstandige werktuigkundige installaties monteur met een opleiding op MBO niveau of genoeg relevante werkervaring. Dan nodigen wij jouw graag uit om te solliciteren.

Contact
Stuur je sollicitatie met CV via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorkeur) of per post naar het volgende adres:
Noorderweg 185
1676 GM, Twisk